LUNCH | MIDDAG
Marktmenu & snelle lunch
Kwalitatieve lunch / marktmenu culinair ingevuld volgens marktaanbod | |
---|---|
✻ 2 gangen € 35 ( voor – en hoofdgerecht ) |
|
✻ 3 gangen € 45 ( voor – en hoofdgerecht + dessert) |
|
✻ 4 gangen € 55 ( voor, tussen – en hoofdgerecht + dessert) |
|
Let op: Indien u wijzigingen in het menu wenst omwille van andere eetgewoonten of allergieën die niet op voorhand werden vermeld, wordt er een supplement van € 5 per persoon aangerekend. |
|
Enkel 's middags te verkrijgen. |
A la Carte & Food sharing
Foodsharing | TO SHARE OR NOT | |
---|---|
In ons sharing concept kan u bites delen om te starten bij apero of meerdere als vervanger van het voorgerecht. |
|
Zalm | € 18,00 |
dragon eye roll | wasabi | soja | krokante ui | sriracha |
|
Wijngaardslak | € 18,00 |
kruidenboter |
|
Oester klassiek | € 24,00 |
sjalot vinaigrette | toast (6 stuks) |
|
Rubia galega kroket | € 15,00 |
dragon aïolie |
|
Schelpjes ‘Thai style’ | € 19,00 |
kokos | groene curry |
|
LOVE @ first bite | |
VOORGERECHTEN | € 32,00 |
Wilde coquille Tartaar | € 25,00 |
Crème coraille | soja | yuzu |
|
Argentijnse reuze gamba | € 23,00 |
Wortelcrème | zoet zuur wortel | chorizo olie | lavas |
|
Lotte | € 24,00 |
Lardo | asperge gegrild | ratte de touquet | bordelaise |
|
Hartkalfszwezerik | € 22,00 |
Ravioli secreto 07 | pastinaak | vadouvan |
|
Supplement Impérial Heritage caviar | € 45,00 |
Optioneel bij te bestellen bij uw gerecht Imperial Heritage caviar ‘connoisseur’ | 20 g | 2 personen |
|
Hoofdgerechten | VIS & VLEES | |
Noordzeevis ‘catch of the day’ | € 38,00 |
Sugersnaps | groene kruiden | boterpuree | beurre blanc |
|
Vegetarisch | € 28,00 |
Linguini pasta | gremolata |zongedroogde tomaat | seizoensgroente |
|
Schelpen | € 35,00 |
Linguini pasta | schelpen | gremolata |
|
Poulet noir | € 38,00 |
Eryngii | prei | oude postel kaas crème | gerookte hazelnootboter |
|
Lam | € 32,00 |
Texels Lamscurry | parelcouscous |
|
Beef Wellington | Per 2 personen te kiezen | € 41,00 |
Klassieke bereiding van rund filet in een krokante bladerdeeg Kastanjechampignon | spinazie | prosciutto | port jus |
|
Rund Berugi ‘België’ | € 39,00 |
Dunne lende |
|
Côte à l’os | € 55,00 |
‘Spaans rundsvlees | 4 à 6 weken gerijpt’ | €55 per persoon | Per 2 personen te kiezen |
|
*Inbegrepen bij dunne lende & côte à l'os | |
Frisse salade met witloof | handgesneden frietjes en saus |
|
Saus naar keuze | |
Champignon | peper | bearnaise | tyrolienne | kaassaus Van Tricht |
|
DESSERT | |
Moelleux van chocolade Pur Caraïbe Valrhona | € 14,00 |
'Marron Style' |
|
Dame blanche 'Marron' | € 13,00 |
vanille ijs | chocolade saus 66 % | slagroom |
|
Kaasbordje door Kaasmeester 'Van Tricht' | € 17,00 |
5 soorten | kruidentoast met gekonfijt fruit |
|
Café affogato | € 8,00 |
espresso | vanilleijs |
|
Champagne sabayon | € 14,00 |
amaretti | vanille ijs | fruit | vanaf 2 personen |
|
Espresso Martini | after dinner cocktail | € 14,00 |
Espresso | kahlua | vodka | siroop |
|
Tiramisu Marron | € 13,00 |
Vers boudoir koekje | panna cotta amaretto | kalamansi | caramel |
|
Coupe colonel | € 11,00 |
2 bolletjes citroensorbet |shot vodka |
|
Huisgemaakte Tarte tatin | € 12,50 |
bladerdeeg |appel | butterscotch | vanille ijs |
|
Witte chocolade | € 12,50 |
pandan | zwarte & amarena kers | passievrucht |
Kindermenu
Kaaskroket of vleeskroket | |
---|---|
Kinder kip of kinder steak | |
friet | appelmoes of salade |
|
Kinder ijsje disco style | |
Kindermenu aan | € 26,00 |