DINNER | AVOND
Degustatie menu
CHEF'S DEGUSTATIEMENU | |
---|---|
Degustatie hapjes | |
Lotte | |
Lardo | gegrilde asperge | jus bordelaise |
|
✻ | |
Pastinaak | |
Open ravioli | shiitaké | jus vadouvan |
|
✻ | |
Langoustine | |
Brioche | wortel | coulis lavas |
|
✻ | |
Poulet noir | |
Jonge prei | gerookte hazelnoot boter | oude postel crème Alternatief vis gerecht op aanvraag | + 5 € PP. |
|
✻ | |
Sablé | |
Chocolade | yuzu | sablé | pomelo | vanille | bergamot |
|
OF | |
Kaas | |
door kaasmeester 'Van Tricht' | 5 soorten | brioche (+7 € p.p.) |
|
Menu 4 gangen | 69 | |
Aangepaste wijn bij 4 gangen | wijn bij 2 VG en HG | 29 |
|
Menu 5 gangen met * | + € 15 | |
Aangepaste wijn bij 5 gangen | wijn bij 3 VG en HG | 35 |
|
|
|
enkel 's avonds te verkrijgen |
A la Carte & Food sharing
Foodsharing | TO SHARE OR NOT | |
---|---|
In ons sharing concept kan u bites delen om te starten bij apero of meerdere als vervanger van het voorgerecht. |
|
Zalm | € 18,00 |
dragon eye roll | wasabi | soja | krokante ui | sriracha |
|
Wijngaardslak | € 18,00 |
kruidenboter |
|
Oester klassiek | € 24,00 |
sjalot vinaigrette | toast (6 stuks) |
|
Rubia galega kroket | € 15,00 |
dragon aïolie |
|
Schelpjes ‘Thai style’ | € 19,00 |
kokos | groene curry |
|
LOVE @ first bite | |
Voorgerechten | |
Wilde coquille Tartaar | € 25,00 |
Crème coraille | soja | yuzu |
|
Argentijnse reuze gamba | € 23,00 |
Wortel crème | zoet zuur wortel | chorizo olie | lavas |
|
Lotte | € 24,00 |
Lardo | asperge gegrild | ratte de touquet | bordelaise |
|
Hartkalfszwezerik | € 22,00 |
Ravioli secreto 07 | pastinaak | vadouvan |
|
Hoofdgerechten | VIS &VLEES | |
Noordzeevis ‘catch of the day’ | € 38,00 |
Sugersnaps | groene kruiden | boterpuree | beurre blanc |
|
Vegetarisch | € 28,00 |
Linguini pasta | gremolata |zongedroogde tomaat | seizoensgroente |
|
Schelpen | € 35,00 |
Linguini pasta | schelpen | gremolata |
|
Poulet noir | € 38,00 |
Eryngii| prei | oude postel kaas crème | gerookte hazelnootboter |
|
Lam | € 32,00 |
Texels Lamscurry | parelcouscous |
|
Beef Wellington | Per 2 personen te kiezen | € 41,00 |
Klassieke bereiding van rund filet in een krokante bladerdeeg Kastanjechampignon | spinazie | prosciutto | port jus |
|
Rund Berugi ‘België’ | € 39,00 |
Dunne lende |
|
Côte à l’os ‘Rubia Galega’ | € 55,00 |
Spaans rundsvlees | 4 à 6 weken gerijpt’ | 55 Per Persoon | Per 2 personen te kiezen |
|
*Inbegrepen bij dunne lende & côte à l'os | |
Frisse salade met witloof | handgesneden frietjes en saus |
|
Saus naar keuze | |
Champignon | peper | bearnaise | tyrolienne | kaassaus Van Tricht |
|
DESSERT | |
Crème bruléé van ris condé & merlot | € 12,00 |
Granny smith | kokos | verbena|yuzu |gepofte quinoa |
|
Moelleux van chocolade Pur Caraïbe Valrhona | € 14,00 |
'Marron Style' |
|
Dame blanche 'Marron' | € 13,00 |
vanille ijs | chocolade saus 66 % | slagroom |
|
Kaasbordje door Kaasmeester 'Van Tricht' | € 17,00 |
5 soorten | kruidentoast met gekonfijt fruit |
|
Café affogato | € 8,00 |
espresso | vanilleijs |
|
Champagne sabayon | € 14,00 |
amaretti | vanille ijs | fruit | vanaf 2 personen |
|
Espresso Martini | after dinner cocktail | € 14,00 |
Espresso | kahlua | vodka | siroop |
|
Tiramisu Marron | € 13,00 |
Vers boudoir koekje | panna cotta amaretto | kalamansi | caramel |
|
Coupe colonel | € 11,00 |
2 bolletjes citroensorbet |shot vodka |
|
Huisgemaakte Tarte tatin | € 12,50 |
bladerdeeg |appel | butterscotch | vanille ijs |
|
Witte chocolade | € 12,50 |
pandan | zwarte & amarena kers | passievrucht |
Kindermenu
Kaaskroket of vleeskroket | |
---|---|
Kinder kip of kinder steak | |
Frietjes | appelmoes of salade |
|
Kinderijsje disco 2 bolletjes | |
Kindermenu aan | € 26,00 |