CHEF’S MENU


Keuze voorgerecht

Gamba | gelakt kruidenspek | radijs | torenkool | soja
Of
Cappuccino grijze garnaal | sashimi heilbot | zeekraal

Tussengerecht *
Risotto verde | coquille | parmigiano reggiano

Keuze hoofdgerecht
Kalfskroon | kalfsnier | zilverui | Tierenteyn | bloemkool | salie
Of
Kabeljauwfilet | knolselder | schorseneer | truffel | peterselie

Keuze dessert
Platte kaas mousse | botermelk | pistache | crispy yoghurt
Of
Kaasbord door kaasmeester ‘van Tricht’ 3 soorten | brioche | compote (suppl. 5 €)


3 gangen : 48 euro
4 gangen (met *) : 58 euro
Aangepaste wijnen per gerecht te verkrijgen
Glas : € 7,50 | Karaf (0,5 l.) : € 21,00 | Fles : € 38,00


MENUKAART

 

Onze menukaart is bewust klein gehouden, dit omdat alle gerechten van onze compacte menukaart vers bereid worden.

 

 

LUNCH

‘s Middags is er een lunch verkrijgbaar aan € 25,00 p.p.
voorgerecht - hoofdgerecht - dessert