CHEF’S MENU

VOORGERECHT
Pulled West – Vlaams rood | consommé champignon | knolselder | kweepeer
Of
Filet d’Anvers | coquille | kastanje crème | huile d’orange | hazelnoot

TUSSENGERECHT *
Terinne foie | gerookte paling | rode biet | dashi | isigny

HOOFDGERECHT
Lam | girolles | zwarte look | gebrande aardappel | oude Postel | rozemarijnjus Of
Pladijs | dauphine | enoki | torenkool | butternut | cumbave crumble

DESSERT
Flan chocolade en kaneel | mandarijn | pistache | orange blossom
Of
Kaasbord door kaasmeester ‘van Tricht’
3 soorten | huisgemaakte broodjes | compote

3 gangen : 45 euro
4 gangen (met *) : 55 euro

Aangepaste wijnen per gerecht te verkrijgen Glas : € 7,50 | Karaf (0,5 l.) : € 21,00 | Fles : € 38,00


Menu Kerstdag 2018 12.00u

3 degustatie hapjes
-
Traag gegaard buikspek Bellota | Gamba |limoen|erwt|truffel|
-
Pastinaak| foie| zwarte look| toast| pieds mouton
-
Gin|appel| rozemarijn
-
Duif filet| witloof| airellen| kweepeer| port jus
-
Pure caraïbe ‘exotique’| cacao leaves

€ 65 ( 3 hapjes + 5 gangen menu)
€ 25 ( dranken pakket all inn : bubbels| aangepaste wijn|water|koffie of thee)

Menu + all inn formule € 90 per persoon


MENUKAART

 

Onze menukaart is bewust klein gehouden, dit omdat alle gerechten van onze compacte menukaart vers bereid worden.

 

 

LUNCH

‘s Middags is er een lunch verkrijgbaar aan € 25,00 p.p.
voorgerecht - hoofdgerecht - dessert