CHEF’S MENU


Keuze voorgerecht
Bintje ‘Marron’ | avruga | grijze garnaal | bloemkool
Of
Patrami ‘Hereford’ | mizuna | radijs | bitterbal ‘home made’| pickless

Tussengerecht *
Zalm warm gerookt | courgette | xeres | postel crumble

Hoofdgerecht
Bot | lamsoor | zuring | snijboon| salie | palingboter
Of
Lamsfilet | gnocchi | jonge spinazie | ligurische olijf | groene asperge | dragoncrème

Keuze dessert
Dark caraïbe 66 % | extra vierge | merlot | framboos
Of
Kaasbord ‘Van Tricht’ | brioche | huisgemaakte compôte | (suppl. € 5,00)

3 gangen : 48 euro
4 gangen (met *) : 58 euro
Aangepaste wijnen per gerecht te verkrijgen
Glas : € 7,50 | Karaf (0,5 l.) : € 21,00 | Fles : € 38,00


MENUKAART

 

Onze menukaart is bewust klein gehouden, dit omdat alle gerechten van onze compacte menukaart vers bereid worden.

 

 

LUNCH

‘s Middags is er een lunch verkrijgbaar aan € 25,00 p.p.
voorgerecht - hoofdgerecht - dessert